Gulvafslibning priser

Gulvafslibning priser der er til at komme i nærheden af samt gulvarbejde udført i høj kvalitet er hvad du kan forvente her hos Gulvanke. Gulvafhøvling og gulvafslibning til fornuftige priser tilbydes med kort ventetid og god gulvservice.

Hvor går jeg hen og får billige priser på gulvafslibning?

Her får du gode gulvafslibning priser i Ishøj, Greve og Hundige. Gulvanke har altid billig gulvafslibning priser og kort ventetid.Du kan altid få et godt tilbud og en god pris her hos os. Men der findes en række dygtige gulvfirmaer i især de større byer som kan tilbyde gulvafslibning til absolut konkurrencedygtige priser. Den hårde konkurrence indenfor gulvafslibning kommer dig som kunde tilgode i form af høj kvalitet og lave priser. Fornuftige priser på gulvafslibning er en vigtig parameter for de fleste som skal have deres hjem og trægulve reenoveret. I de fleste tilfælde der gulvafslibning blot en mindre del af en større boligrenovering, hvor ‘mange bække små’ kan blive til et anseeligt beløb. vi oplever at der ikke er den samme prisfølsomhed inden for andre håndværk som for gulvafslibning, og prisvariationen er forholdsvis stor, hvilket mange kunder ikke forstår.

Gulvafslibning priser – Hvorfor betale for meget?

Betal ikke mere end hvad rimeligt er! Hvorfor betale unødig meget for gulvafslibning? Når mindre kan gøre det. De høje priser skyldes boligselskaber, der ved at favorisere en række gulvfirmaer, betaler ågerpriser for udførelsen af gulvafslibning. En række lejere er bundefanget til at bruge boligselskabernes håndværkere, som efter forgodtbefindende blot trækker beløbet fra vedligeholdelseskontoen. En alt-i-alt en grotesk ordning med forgyldte håndværkere der har en ekstravagant livsstil.

Gulvafslibning pris per kvadratmeter

 • Slib + lud kr. 80
 • slib + sæbe kr. 80
 • slib + 2 x lak kr. 80
 • slib + 3 x lak kr. 100
 • slib + 2 x hvid lak kr. 100
 • slib + 3 x hvid lak kr. 120
 • slib + olie kr. 100
 • slib + hvid olie kr. 100

Priserne er pr. m2 og inkl. moms

Professionel gulvafslibning er din garanti

Det er altid en god idé at hyre et professionelt gulvfirma til afslibning af dine trægulve. Vi har i mange år været mange kunders foretrukne partner indenfor afslibning af trægulve, og er derfor et godt valg for dig. Der er garanti på udført gulvarbejde og garanti på de materialer vi bruger til efterbehandling. Kvaliteten af olie, lak og lud til efterbehandling af trægulve er meget vigtig for det endelige resultat. Vi bruger kun danske produkter hvilket er lig med kvalitet. Indenfor gulvbranchen har Danmark et ry for kvalitetsprodukter, og her er det især fra Junckers, Faxe og TripTrap.

“Trægulve der er håbløst grimme kan også friskes op”

Få nogle ‘staldtips’ med på vejen

Et trægulv kan ikke nøjes med en gulvafslibning, men må have en gulvbehandling. Det er vigtigt med en smudsafvisende overflade, for ellers vil trægulvet hurtigt blive slidt og grimt at se på. Men problemet er ikke så stort, for der findes mange typer gulvbehandling af vælge imellem:

 • gode gulvafslibning priser i Næstved, Ringsted og SlagelseOliebehandling
 • Sæbebehandling
 • Voksbehandling
 • Lakering
 • Ludbehandling
 • Bejdsning

De mest normale typer af gulvbehandling er olie, lak og lud. Hvor lud ikke giver en beskyttende og slidstærk overflade, men derimod blot sørger for at gulvet ikke tager farve med tiden. Rent visuelt er der en stor variation imellem de enkelte gulvbehanlinger, lige fra den neutrale til den hvide eller farvede. Så selv for kunder med meget fantasi som vil prøve noget specielt, er der en mulighed. Hvad siger du til et havblå trægulv? Eventuelt kombineret med en postkasserød sofa, sort lampe og vægfarver der passer hertil. Modefarver skylder op over os fra Europa og USA, og tendenser fra gulvmesser verden over samt trendgivende boligmagasiner er indfarvede gulve i stærke pangfarver. Vi er trendsættende i Danmark så giv os blot et kald, og så er du godt på vej.