Gulvafhøvling

Gulvafhøvling er måden hvorpå trægulve, med en besværlig overflade, kan opfriskes. Gulvanke har årelange erfaringer med at forvandle selv de mest medtagne trægulve til flotte og attraktive lyse gulve, der ser fuldstændigt ud som nye. Gulvenes overflade er da også helt ny, selv om kvitteringen for gulvbrædderne ligger år tilbage.

Hvad er en gulvafhøvling?

gulvafhøvling og gulvafslibning udføres af gulvanke i Skovlunde, Herlev, Lyngby og BagsværdVi benytter de mest moderne gulvafhøvlingsmaskiner, der virkelig kan tage fat, og som samtidig sikrer den flotteste kvalitet og dermed helt plane og smukke gulve. Efter gulvafhøvlingen får gulvene en omgang med en gulvafslibnings maskine, så de bliver helt jævne og dejlige at røre ved. Og duften af frisk træ er ikke til at tage fejl af.

Hvordan udføres en gulvafhøvling?

Når gulvafhøvlingen er udført og den efter finslibning har fundet sted, så kan der med fordel efterbehandles, og her er mulighederne mange:

  • Gulvafhøvling udføres i Ishøj, Brøndby og Vallensbæk. Også gulvrenovering, gulvreparation, gulvrestaurering og gulvarbejdeBejdsning
  • Lakbehandling
  • Oliebehandling
  • Sæbebehandling
  • Voksbehandling
  • Ludbehandling
  • Polishbehandling

Få et tilbud på en gulvafhøvling

Ønsker du et godt tilbud, så benyt venligst vores kontakt side. Når du har indsendt dine oplysninger, kontakter vi dig hurtigst muligt, så vi kan aftale en tid, hvor vi kommer forbi og tager dine gulve i øjesyn. Og efter en kort snak om dine øvrige ønsker med gulvene og en snak om dørtrin og om de også skal have en tur, så kan vi et par dage efter sende dig et godt tilbud på opgaven.

Få en god og billig gulvafhøvling pris

Bemærk venligst at når du får tilbuddet, så er alle vores priser inkl. moms. Derfor, hvis du sammenligner os med andre, så husk venligst dette, og sørg i øvrigt også for at tjekke, at alle tilbud rummer det samme, så der er mening i at sammenligne. Og vælg så det firma, der virker solidt og som du synes, du snakker bedst med.

Afhøvling og gulvarhøvling af trægulve på Amager, Frederiksberg og Valby